En viss fördröjning på Bloggvy

Bloggvy använder sig av en utomstående tjänst som regelbundet söker igenom alla våra medlemmars bloggar efter nya uppdateringar. Det innebär att nya inlägg presenteras på Bloggvy med en viss fördröjning.

Det finns ingen annan möjlighet för Bloggvy att automatiskt veta om våra medlemmar har uppdaterat eftersom ni alla anväönder olika bloggportaler. Detta kan vara förklaringen till att vissa av er upplever att inläggen inte visas.

För att ta reda på om ditt inlägg visats loggar du in på Bloggvy klickar på ”konto” – ”mina bloggar” då får du upp en lista över de inlägg som visats. Är det så att det fortfarande fattas inlägg för dig så vill vi gärna att du postar länken till just det inlägget här i kommentarsfältet.

Tack för er hjälp!

MVH
Bloggvy

Annonser

17 thoughts on “En viss fördröjning på Bloggvy

 1. För mig så är det en lista på precis alla inlägg – men utan bilder bredvid, vilket kanske har att göra med att de inte dyker upp på första sidan? Det senaste inlägget som visade en bild bredvid i listan under ”mina bloggar” hamnade på första sidan, vilket var detta inlägg; http://myinspiration.blogg.se/2012/june/you-make-me-happy.html

  Mina tre senaste inlägg som inte vill komma upp på första sidan (men som alltså finns i min lista, dock utan bilder):
  http://myinspiration.blogg.se/2012/july/somrig-chokladtarta.html
  http://myinspiration.blogg.se/2012/july/good-morning-wednesday.html
  http://myinspiration.blogg.se/2012/july/bring-me-close-to-you.html

 2. Sv Emma:
  Eftersom Bloggvy inte visar några inlägg utan bilder så visas inte de inlägg där Bloggvy inte funnit några bilder. Så att listan saknar bilder är förklaringen till varför dina inlägg inte visats. Men varför Bloggvy inte finner dina bilder är en annan fråga som vi måste göra en djupdykning i.

  En fråga liten till dig; har du det nya eller gamla Blogg.se?

  Tack på förhand!

 3. Bloggvy: Jag har nya blogg.se – men det har även uteblivit inlägg före innan jag fick det nya. Konstigt, konstigt.. Och varken bildformaten, storleken, programmet jag minskar bilderna i el. liknande är annorlunda mot för när bilderna visades på bloggvy.se.. Satt och jämförde bilden som visades senast på bloggvy med en av dom senaste jag lagt upp men ser ingen speciell skillnad – bara att uppladdningssättet hos blogg.se har ändrats men som sagt, det var ju såhär även innan jag fick det nya blogg.se. Fast det är klart, det KAN ju ha att göra med det! Ska kolla igenom allt noga lite senare, får annars maila blogg.se och se om de kanske vet varför. Har du några idéer om vad jag kan göra så hör av dig :)

 4. Emma: Tack för all information! Det är ju lite sådär tröga semestertider nu, men vi ska absolut försöka att lösa ditt problem. Det behöver inte direkt ha med din blogg att göra utan kan vara någon bugg i vårt system som vi inte hittat ännu. Men vi letar vidare! Ha en fin helg, och tack för ditt tålamod!

 5. Det verkar som det är många fler som har problem att få in sina inlägg. Här kommer mina inlägg som inte kommit in. http://annasrodastoloannat.blogspot.se/2012/10/17/grönt http:/annasrodastoloannat.blogspot.se/2012/10/18/förvaring http:/annasrodastoloannat.blogspot.se/2012/10/19/vittochsvart http:/annasrodastoloannat.blogspot.se/2012/10/20/gammalt Http:/annasrodastoloannat.blogspot.se/2012/10/21 Hoppas det löser sig och vad beror det på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s